Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lax- ochskaldjurssas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

(Zalm- en schaaldiersaus)
(4 porties)

2 dl crème fraîche
2 eetlepels mosterd
1/2 eetlepel suiker
1/2 theelepel zout
witte peper
1 1/2 theelepel azijn
1 dl fijngehakte dille
(melk)

Bereiden


Doe alle ingrediënten bij elkaar.
Laat de saus voor het serveren 2 uur koud staan.
Voeg eventueel wat melk toe als de saus te dik is.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

gestoomde zalm met noedels
Gegratineerde kabeljauw
Kabeljauw in kruidensaus met garnalen
Gebakken nijlbaars in mosterdbeslag
Zalm in feuilletédeeg

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes