Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lax- ochskaldjurssas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

(Zalm- en schaaldiersaus)
(4 porties)

2 dl crème fraîche
2 eetlepels mosterd
1/2 eetlepel suiker
1/2 theelepel zout
witte peper
1 1/2 theelepel azijn
1 dl fijngehakte dille
(melk)

Bereiden


Doe alle ingrediënten bij elkaar.
Laat de saus voor het serveren 2 uur koud staan.
Voeg eventueel wat melk toe als de saus te dik is.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vis in mosterdsaus
Gebakken zalmtournedos met tuinkruidendressing
Mosselen in champignon-roomsaus
Kabeljauw 'tapenade'
Gepocheerde forel met kruidenbotersaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes